Связаться с нами
_
RU RO
0 ЛЕЙ
Biciclete Le Grand
22.07.2018

LeGrand este un brand al polonezilor de la Kross și se ocupă exclusiv cu bicicletele de oraș. Bazele au fost puse în 1998, însă brand-ul a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar dacă arunci o scurtă privire peste materialele promoționale pentru 2018, o să observi că polonezii au lucrat foarte mult la imagine. Catalogul de prezentare al noilor modele spre exemplu este grăitor în acest sens, cu graficele sale care denotă o linie de marketing ce ne duce cu gândul la bicicletele Electra. Altfel spus, o imagine cool, acesta fiind singurul termen care mi se pare reprezentativ.

 

Calitatea nu este însă numai pe hârtie, căci produsele urmăresc aceeași filosofie. Materiale mult îmbunătățite, combinații de culori inspirat alese și 6 segmente diferite complează cele menționate mai sus. Distingem astfel gama Classic, cu modelele Madison, biciclete de oraș inspirate din design-ul anilor 50, disponibile în 4 versiuni cu roți de 28 și 26 de inch. Gama Originals este disponibilă atât pentru femei (Virginia) cât și pentru bărbați (William), iar aerul retro se trage undeva din anii 20.

 

Gama Cruiser descrie exact tipul de bicicletă, polonezii susținând că inspirația a venit de la bicicletele din anii 30, folosite pentru a merge la plajă. Se remarcă prin anvelopele groase, șaua mare și foarte confortabilă dar și prin poziția dreaptă, bicicletele fiind disponibile atât pentru femei (Sanibel) cât și pentru bărbați (Bowman). Din gama Utility fac parte bicicletele dotate cu un portbagaj zdravăn, care poate transporta greutăți mai mari, cât și cu un coș montat pe ghidon pentru a mări capacitatea de transport.

Gama Comfort este construită doar pentru cei în căutarea confortului absolut, iar această mențiune este completată cu o tijă de șa cu amortizor, un ghidon tras către biciclist și o pipă reglabilă. Doar modelul de top din această gamă (Pave 4) este dotat cu roți de 28 de inch, restul de modele rulând pe roți de 26 de inch.

Pentru copii există de asemenea modele dedicate, însă cel care este pus în centrul atenției este un model similar vestitului Pegas, cu șa lungă și ghidon înalt, o bicicletă care ar trebui să le reamintească tuturor de copilărie.