Contactati-ne
_
RU RO
0 LEI
Despre noi

 

 

 

 

 

 

 

Panamara S.R.L. prezentă pe piața din Republica Moldova din 2012, timp în care am învățat, alături de Dumneavoastră ce înseamnă nevoia clienților, și totodată cât de important este ca orice client să fie mulțumit. În ultimul timp oamenii și atitudinea lor față de ceea ce înseamnă sport s-a schimbat iar noi ne schimbăm odată cu dorințele clienților.

Pentu Dumneavoastra am creat site-ul www.bikehub.md, site care cuprinde o gamă largă de biciclete, accesorii, piese și echipament pentru ciclism. Produsele noastre pot fi  achizitionate în magazinul de biciclete KROSS la adresa: Chișinău, str.Vasile Lupu, 18.

Panamara S.R.L. este distribuitor exclusiv a produselor Kross si LeGrand in Republica Moldova. 

Biciclete KROSS pot fi găsite în aproape toate țările europene, de asemenea în America și Australia. În ultimii 30 de ani a ajuns unul dintre cei mai importanți producători de biciclete din Europa. Misiunea companiei KROSS S.A. este sa produca biciclete care corespund într-adevar cerințelor clienților, toate combinate cu o calitate ridicată și prețuri avantajoase. 
Noi dorim să demonstrăm că nu numai producem și vindem biciclete, ci împarțim un sentiment de libertate și încercăm să îndemnăm oamenii la o viață activă, fie vorba de mersul la serviciu, ieșirea în natură sau sportul extrem. 

Pentru a putea vizualiza toate modelele de biciclete KROSS, va rugăm să accesați www.kross.md

https://www.facebook.com/KROSS.Moldova/

Accesorii, piese si echipament velo.  Servicii de reparatie. 
mun.Chișinău, str. Vasile Lupu, 18 (intersectia spre Aventura Park si Moldexpo)

www.bikehub.mdwww.kross.md

skype:  kross.md
Mob. 069 005 170
Tel. 022 857 177

Program de lucru 
Luni-Vineri: 10:00-19:00
Sîmbătă:10:00-16:00